torsdag 13 oktober 2011

Ledig dag som blev fullbokad

Idag skulle vi egentligen inte gjort så mycket mer än att pyssla hemma och bara mysa men förmiddagen spenderades på öppnis med våra mysiga vänner.

Sen hem och sova för Moas del, jag passade på att tömma tvättstugan, ska äntligen få in nytt golv där, som jag längtat att få ordning där! Hittils har det sett ut som kriget där då vi inte ansträngt oss alls då vi ju skulle göra i ordning där... Nu ska bara golvet komma hem från butiken också ;)

Sen vaknade Moa precis i tid för att sätta sig i bilen igen, nu var det dax för att besöka fotografen för att välja korten som ska framkallas, ska bli så kul att uppdatera Moas fotovägg med ettårskorten! Har ju tagit vid 4 veckor och 6 månader sen nu då vid 1 år! Hon har ändrats ganska mycket under sitt första år! Föddes mörkhårig och är nu en blondis hihi :)

Hem och äta sen ringde pappan och ville mötas upp i knalle då vi skulle hämta ut vår nya fläkt, så ut i bilen igen!

När vi kom hem var det lagom dax att äta kvällsmat, busa lite och sen sova.

Hektiskt men skönt att göra allt på en dag så man har det gjort... Imorgon blir det bara bus och mys hemma, ja förutom ett besök på öppnis då... Men det är ju bara roligt! :)

Bjuder på några bilder på Moa när hon helt själv fått på sig sin väska för några dagar sen... Sötnöten! Hon vägrade ta av den sen så den fick följa med till knalleland hihi!











Mammas hjärta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar