onsdag 20 april 2011

Djurparken

Idag har vi haft ännu en underbart solig dag! Dagen spenderade vi med underbart sällskap av Caroline och Juni <3

Blev en slapp förmiddag hemma, så slappis att Moa somnade på golvet mitt i leken hihi!




När hon vaknat och ätit så begav vi oss till djurparken för en premiärtur där! Köpte givetvis lejonkort så nu skall vi bli stammisar där hihi :) är ju verkligen tokmysigt där inne, att man inte vart där så ofta innan fattar jag inte men det skall det bli ändring på! Moa älskade att titta på djuren!! Lyfte ut henne från vagnen så hon fick kolla och när hon skulle i vagnen igen var det protest :) blir nog att ha vagnen framåtvänd vid nästa besök där! Juni snuttfian hon somnade när vi kommit innanför entrén och vaknade inte förrän vi lämnat parken så hon får upptäcka den nästa gång :)

Moa kollar på aporna, intressant!



Apor, så tokigt söta verkligen!



Lejonen solar...



Eftersom det var så otroligt fint väder idag igen så ville varken jag, Caroline eller barnen gå hem riktigt än så vi tog oss in till stan för att njuta av årets första mjukglass! Såå gott!




Vi strosade runt lite och hamnade i Stadsparken :) satt och bara njöt på en filt med barnen och tindra som också fick följa med på en tur :)









Junis plastburk med majskrokar i var riktigt intressant :)

Tack vännen för en toppendag! Ha nu en superbra semester och mysigt dop hemma i Sundsvall!

Kvällen spenderades hemma hos Ann på leksaksparty :) ja barnleksaker då ;) beställde ett paket till Moa såklart ;) tusen tack för en mysig kväll med gott fika och sällskap :)

Bild från stegräknaren kommer tyvärr inte idag då jag inte hade något bra ställe att fästa den i idag... Därför registrerade den inte alla steg så återkommer istället med morgondagens resultat :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar