söndag 17 april 2011

Vår!!!

Idag är det verkligen vår!!! Åkpåsen åkte ur Moas vagn idag, fick ha den uppknäppt när hon sov i vagnen under promenaden idag för det blev så varmt däri, så nu får den läggas undan till nästa vinter... Får ha en filt över henne ist :) såå härligt väder idag verkligen, hunnit sitta på altanen och njuta, känner att solen tagit lite i ansiktet :)

Idag tog vi en lång skön promenad upp till volvo, där vi köpte bilen vi kollat på igår! Den kommer antagligen på torsdag, beror lite på hur snabbt dem får dit dragkroken bara :) hoppas verkligen det för då blir det premiärkörning för mig i den på lördag :)

Sen var det bara att promenera hem igen men det var ju så fint väder så det var bara mysigt!

Hann precis hem och äta innan det var dax att åka till babysimmet... Idag var det varmt och skönt i bassängen igen och Moa hade så roligt! Nästa torsdag kan vi få komma dit och bli fotade av en undervattensfotograf :D så detta tänkte vi ju göra naturligtvis :) hoppas på att få nån fin bild...

Vi har även gungat:










Sen ville jag passa på att få njuta av solens sista strålar för dagen innan nattning av Moa så då tog vi ut gåstolen på altanen så kunde Moa roa sig lite hon med :)








Fler sånna här soliga dagar tack!

Nu sover Moa sött (kanske för natten om vi har tur) och jag sitter och väntar på BigBrother :) funderar på om man skall ta och städa lite innan eller ej...

Hmm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar