måndag 13 juni 2011

Fullt upp!

Imorse tog vi som vanligt sovmorgon till 9:30, såå skönt!

Sen blev det en oplanerad men mysig tripp till öppnis, Jenny frågade om vi ville åka typ direkt och ja, det ville vi juh :) så vi ringde till Caroline med...

Moa börjar visa små tendenser av svartsjuka hihi. Aron klättrade upp i mitt knä några gånger och oj vad Moa blängde och blev sur. När aron gick ner och Moa fick komma upp var allt bra igen :) sötunge!

Sen känns det som att vi mest har flängt runt hela dagen, Moa tyckte det var så spännande så hon hoppade över sin första tupplur och somnade först kl 16!

Blev en tur till sambons jobb för att fixa lite pysselgrejjer, mer får ni veta senare ;)

Vidare förbi maxi för snabb handling. Efter det somnade Moa.

Sen hem och när Moa vaknat körde C igång med borrning av takreglar i källaren! Oj vad det dånade :) och Moa ville inte alls har hörselskydden på... Så det fick bli underhållning på hög nivå så hon glömde av dem hihi :)



Men mamma, måste jag verkligen?


Åh duplo!

Men nu är det klart och imorgon skall det dammsugas och våttorkas för det är damm tamej sjutton överallt!!! Men värt det :)

Sen på kvällskvisten blev det en vända till Coop för inköp av bastuaggregat, och imorgon blir det antagligen en dörr också... Gäller att ha många bollar i luften.

Moa somnade som en klubbad säl efter lite bus i soffan och nu ska jag strax krypa ner i sängen framför tv'n med lite glass :)

Imorgon väntar mera bus med vännerna på öppnis :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar